ITALIAANSE PASSIE IN ZIJN PUURSTE VORM


  • Race Experience met Lamborghini of Ferrari op Autodrome Nazionale Monza
  • Road Tour met bijzondere sportscars zoals McLaren SLR, Aston Martin DBS en Ferrari - 430 Scuderia
  • Speedboat Tour over het Como meer
  • Exclusief bezoek aan het Stadion van AC Milan
  • Segway Tour door de stad
  • Shopping Tour met een bekende Personal Shopper
Lees meer

INSPIRATIE

BESTEMMINGEN


Natuurlijk kunt u zelf koers zetten richting Londen of Milaan, of op het vliegtuig naar Dubai stappen. Ter plekke een leuke auto huren, de stad verkennen en misschien dineren in een chique restaurant … Lees meer

OVER PHIL BASTIAANS TRAVEL EXPERIENCE

Maak u op voor een ‘experience’ die u nog lang zal heugen. Phil Bastiaans Travel Experience staat voor maatwerk in luxe incentives en is gespecialiseerd in comfortabele stedentrips en verre reizen naar enkele van ’s werelds meest exclusieve en exotische oorden. Verwacht het beste en verwacht dat uw verwachtingen worden overtroffen.

 

De meest luxueuze hotels en het beste eten? Vanzelfsprekend. Alle hotels zijn door ons persoonlijk geselecteerd aan de hand van onze strenge criteria. Maar Phil Bastiaans Travel Experience gaat verder. Veel verder. Het accent van onze all-in groepsreizen ligt op het spectaculaire programma, dat tjokvol opwinding, spanning en sensatie zit!

 

Wij nemen ruimschoots de tijd u te leren kennen, zodat we precies weten wat uw wensen zijn. Daarna gaan we op zoek naar de meest geschikte locatie en stellen we een programma op maat samen. Door onze innige relaties met onze locale partners kunnen wij de beste en meest exclusieve deals sluiten. Dat proeft u aan elk aspect van uw trip.