ONTDEK DE DIVERSITEIT VAN LONDEN


  • Bedford Formula Race Experience met Top Gears’ Richard Hammond als Special Guest
  • Helikoptervlucht over Londen
  • Privé bezichtiging van de Kroonjuwelen
  • Rib Boat Tour over de Thames
  • Dineren in het 3 Michelin Sterren waardige Restaurant van Gordon Ramsey
Lees meer

INSPIRATIE

BESTEMMINGEN


Natuurlijk kunt u zelf koers zetten richting Londen of Milaan, of op het vliegtuig naar Dubai stappen. Ter plekke een leuke auto huren, de stad verkennen en misschien dineren in een chique restaurant … Lees meer

OVER PHIL BASTIAANS TRAVEL EXPERIENCE

Maak u op voor een ‘experience’ die u nog lang zal heugen. Phil Bastiaans Travel Experience staat voor maatwerk in luxe incentives en is gespecialiseerd in comfortabele stedentrips en verre reizen naar enkele van ’s werelds meest exclusieve en exotische oorden. Verwacht het beste en verwacht dat uw verwachtingen worden overtroffen.

 

De meest luxueuze hotels en het beste eten? Vanzelfsprekend. Alle hotels zijn door ons persoonlijk geselecteerd aan de hand van onze strenge criteria. Maar Phil Bastiaans Travel Experience gaat verder. Veel verder. Het accent van onze all-in groepsreizen ligt op het spectaculaire programma, dat tjokvol opwinding, spanning en sensatie zit!

 

Wij nemen ruimschoots de tijd u te leren kennen, zodat we precies weten wat uw wensen zijn. Daarna gaan we op zoek naar de meest geschikte locatie en stellen we een programma op maat samen. Door onze innige relaties met onze locale partners kunnen wij de beste en meest exclusieve deals sluiten. Dat proeft u aan elk aspect van uw trip.